• Retourneren

Retourneren

Algemene retourvoorwaarden

U kunt een retourzending aanvragen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestellingen. De producten moet ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn om in aanmerking te komen voor retournering.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u de bij de bestelling geleverde brief of het modelformulier te gebruiken.
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Retourproces

  1. Vul het retourformulier in en voeg het bij uw retourpakket.
  2. Verpak de producten veilig in de originele verpakking.
  3. Stuur het retourpakket naar het volgende adres: Bloemendaalseweg 4a, 2741 LE, Waddinxveen.

Terugbetaling:

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten, wanneer de bestelling via een pallet verzonden is, maximaal € 90,00 zullen bedragen.

Uitsluiting herroepingsrecht:
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor zakelijke klanten (B2B).

Contactinformatie
Heeft u vragen over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.